Aktivitetskalender

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket.

Søknadskalender

Ingen søknader tilgjengelig for øyeblikket.

Musikktreff i Kvinesdal og Mandal

Sørf lanserer Musikktreff denne uken både i Kvinesdal og Mandal. 

Musikktreff er en møteplass for musikkmiljøene rundt om i regionen. Vi har arrangert tre suksessfulle Musikktreff i Kristiansand og nå er tiden komme for å lage tilsvarende arrangementer rundt om også på andre steder. Først ut er Kvinesdal (7. mai) og Mandal (8. mai). 

- Vi gleder oss veldig til å se hvordan dette fungerer også utenfor Kristiansand. Vi har pratet en del med miljøene både i Kvinesdal og Mandal og føler oss rimelig sikre på at dette er noe som vil bli godt tatt i mot, sier daglig leder i Sørf, Kjetil Nordhus. 

Musikktreff som konsept ble født tidligere i 2014, og poenget er å samle musikkbransjen til en sosial kveld med faglig innhold. 

- Disse kveldene foregår der hvor musikkmiljøet naturlig treffes. Og vi er glade for å ha fått Harvest Bar i Kvinesdal og Sjøboden Scene i Mandal på laget. Nå håper vi bare det kommer masse folk. 

Her er Facebook-eventen for Musikktreff Kvinesdal: https://www.facebook.com/events/718909971502162/
Her er Facebook-eventen for Musikktreff Mandal: https://www.facebook.com/events/619733984783076/

Musikktreff blir arrangert av Sørf i samarbeid med ulike partnere rundt om i regionen. Samlingene finansieres av Sørnorsk kompetansenettverk for rytmisk musikk, bestående av Sørf, Sørnorsk Jazzsenter og Telemarkfestivalen. 

05. mai 2014