Aktivitetskalender

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket.

Søknadskalender

Ingen søknader tilgjengelig for øyeblikket.

Vil du på Øya International?

Gjennom Eksportskolen tilbyr vi et par ekstra plasser på Øya International.

Øya International er et delegatprogram for profesjonelle aktører som jobber mot det internasjonale markedet. Her møter du internasjonale delegater og den norske bransjen som jobber internasjonalt. Den største verdien i å delta er tilgangen til stort musikkbransjenettverk. Men ikke nok med det; Eksportskolen kobler deg med en erfaren, norsk bransjerev som kan lose deg gjennom dagene og lære deg et triks eller to når man skal nettverke og sosialisere med internasjonale gjester.

For profesjonell bransje
Deltagelse forutsetter at du er en profesjonell aktør i norsk musikkbransje som jobber aktivt med norske artister mot et internasjonalt marked. Programmet er særlig tilrettelagt for management og plateselskap som jobber med minimum to artister, men kan også passe for andre aktører innenfor norsk musikkeksport.

Verdt å merke seg
Du må komme deg til Oslo for egen maskin og regning. Det samme gjelder opphold. Du må også selv skaffe deg tilgang til Øya Festivalen. Du kan søke akkreditering via Øya Festivalen sine sider. Om du står fast, kontakt Music Norway.

Derfor bør du delta
Øya International gir en unik mulighet til å møte noen av de beste internasjonale aktørene i musikkbransjen gjennom formelle og uformelle aktiviteter.

Øyafestivalen og Music Norway håndplukker gjester fra deres internasjonale nettverk . Totalt deltar ca 60 representanter for internasjonal presse og ca. 60 representanter for internasjonal musikkbransje.

I år blir det ekstra fokus på UK og Frankrike, men aktører fra andre viktige markeder som Tyskland, USA, Japan, Sverige, Danmark etc. er selvsagt også invitert.

B2B speed meeting. Et nøye utvalg av de internasjonale delegatene blir plukket ut til å delta på speed meeting med den norske bransjen. (Begrenset med plasser).

Eget VIP område inne på festivalen blir tilrettelagt for nettverksbygging og møtevirksomhet. Området er kun åpent for norsk og internasjonal musikkbransje, artister og presse.

Program
Alt nettverksporgram er lagt opp til å foregå utenfor festivalens åpningstider.
Onsdag: Speed meeting og lunsj. Presenter deg for internasjonale bransjeaktører på topp nivå.
Torsdag: Nettverksarrangement med lunsj + Insiders guide med fransk og britisk fokus. Vi cruiser Oslofjorden, griller og bader på en av våre øyperler.
Fredag: Eksklusiv nattkonsert etter festivalen kun for deltagere på det internasjonale programmet. Overraskende location med en spennende norsk artist.

Fakta
Når: 6. – 8. august 2014 (Øyafestivalen er 5. – 9. august)
Aktivitetstype: Internasjonal nettverksbygging
Din målgruppe: Internasjonal musikkbransje og presse
Pris: NOK 600 – dekkes av Eksportskolen

Påmeldingsfrist: 20. juni 2014. OBS. Det er begrenset antall plasser.

Les mer om eksportskolen på www.musikkeksportskolen.no


Påmelding
Fyll ut skjemaet under der du beskriver din internasjonale aktivitet, hvilke artister du jobber med, hvilke land du fokuserer på og ditt mål med å være med på Øya International.

Det stilles krav til at du opererer som en profesjonell aktør innen norsk musikkeksport. Søknadsfrist 20. juni 2014.
Music Norway vil i samarbeid med de regionale kompetansesentrene i hvert enkelt tilfelle vurdere søknaden og om arrangementet er hensiktsmessig for søkeren. Da det er begrenset med plasser er det ikke garantert vi kan tilby plass til alle som kvalifiserer for deltagelse.

Påmelding i bunnen av denne linken: 
http://www.musikkeksportskolen.no/oya-international/
17. juni 2014