Aktivitetskalender

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket.

Søknadskalender

Ingen søknader tilgjengelig for øyeblikket.

Snart Rytmisk sommerskole

Som deltaker på Rytmisk sommerskole, kan du ende opp på scenen på Eikerapen Roots Festival.

Rytmisk Sommerskole har inngått et samarbeid med Eikerapen Roots Festival, og inviterer årets deltakere til å avslutte kurset på scenen under årets festival!

Vest-Agder Musikkråd arrangerer i år Rytmisk Sommerskole for spilleglad ungdom på 14 – 20 år. Kurset avsluttes med konsert på selveste Eikerapen Roots Festival, som har flere  spennende navn på plakaten, som Morten Abel, Stein Torleif Bjella og Thomas Dybdal. For mer info/påmelding: www.musikk.no/vest-agder

Sommerskolen legger vekt på samspill og utvikling av unge musikere i trygge omgivelser, og med godt utstyrte øvingsrom. De unge musikerne får tre intensive dager med samspill og oppfølging, før det braker løs på scenen!

Instruktørene er en rekke av Sørlandets beste musikere, som bl. a jazzgitarist Øyvind Nypan, Tine Wulff og bassist Gunn-Hilde Erstad fra progrock-bandet Rendevouz Point.

Sommerskolen har tidligere inspirert og motivert unge deltakere til å satse på musikken, og til å videreutvikle både band og talent. Å kunne starte karrieren med Eikerapen Rootsfestival på CV’en er slett ikke verst!

Rytmisk Sommerskole arrangeres i år på Byremo, Audnedal (1t 30min fra Krs) fra 27 – 30. Juli, i samarbeid med Vest-Agder Muskkråd, Vest-Agder Fylkeskommune, Sørnorsk Jazzsenter og KOMP. Kr. 1.300,- inkl. Kost, losji og undervisning. Utvidet påmeldingsfrist: 10.juli.

”Rytmisk Sommerskole er en arena for unge musikere som ønsker å treffe andre likesinnede og utvikle sine talenter i løpet av fire intensive dager med inspirerende lærere og gode rammevilkår. Kurset avsluttes med en konsert under Eikerapen Roots Festival hvor de får stå på en scene i proffe omgivelser. Dette er en utrolig god erfaring for unge musikere!” – Kursansvarlig v/Vest-Agder Musikkråd Øyvind Nyvoll

”Rytmisk Sommerskole ga meg lærerike musikkopplevelser og erfaringer som jeg vil ta med meg som musiker for alltid.” - Tidligere deltaker Hannah Veslemøy Narvesen

"Det at Eikerapen roots festival kan vere ein arena kor framtidige norske musikarar kan få utfolde seg, musisere og ha det kjekt på scenen er jo heilt fantastisk!" - Kristin Ljosland v/Eikerapen Roots Festival

For mer info, ta en hyggelig prat med kursansvarlig Øyvind Nyvoll (tlf. 93405355), tidligere deltaker Hannah Veslemøy Narvesen (tlf. 40622144) eller instruktør Tine Wulff (tlf. 90050149)


27. juni 2014